disclaimer Vertaamme vain turvallisia ensisijaisia ​​ja toissijaisia ​​markkinoita. Hinnat voivat olla korkeammat tai alhaisemmat kuin nimellisarvo. Jälleenmyynnin aggregaattorina hinnat voivat olla korkeammat kuin nimellisarvo.
Ticket Compare > Tietoja Ticket-Compare™-palvelusta

Tietoja Ticket-Compare™-palvelusta

Ticket-Comparessa tavoitteemme on helpottaa fanien omaksumista intohimoaan live-tapahtumiin. Teemme kaiken raskaan työn etsimällä ja vertaamalla useita lippusivustoja tarjotaksemme faneille parhaat tarjoukset seuraavaan suureen livetapahtumaan.

Olipa kyseessä live-urheilu, musiikki, festivaalit tai taide, live-tapahtumien lippujen hankkiminen voi olla todellinen tuska. Liput myydään loppuun hetkessä lipputoimistossa, ja niitä myyvillä verkkosivuilla on hurjasti erilaisia ​​hintoja. Ticket-Compare pyrkii pääsemään eroon tästä tuskasta vertaamalla eri lippusivustojen parhaita tarjouksia ja näyttämällä sinulle parhaan hinnan.

Ticket-Comparen huippuluokan hakualgoritmit auttavat meitä tarjoamaan faneille mahdollisuuden luoda todella ikimuistoisia kokemuksia maailman parhaista keikoista. Varmistaaksemme käyttäjillemme loistavan kokemuksen palvelumme käyttämisestä, seulomme ahkerasti kaikki vertailemamme sivustot. Tarjoamme säännöllisesti verkkosivuilla arvioita, jotka kuvastavat nykyistä markkinapaikkaa, jotta käyttäjät voivat tehdä tietoisia ostopäätöksiä.

info [–@t–] ticket-compare.com Menachem Begin 121, Tel-Aviv, Israel